Een loterij wat gericht is op het geluk van kinderen

01 Apr 2021

In Nederland hebben we verschillende loterijen. Maar Lot of Happiness is een loterij die zich duidelijk onderscheidt van de andere loterijen. Bij Lot of Happiness steun je als deelnemer een kind gerelateerd doel. Hieronder kan je lezen wat Lot of Happiness precies inhoudt. 

Wat is Lot of Happiness?

Misschien heb je nog nooit gehoord van Lot of Happiness, het is namelijk een Nederlandse loterij. Deze loterij is opgezet met het idee dat een deel van de inleg naar goede doelen gaat. Veel andere loterijen werken ook op deze manier zoals de Vriendenloterij. Maar Lot of Happiness onderscheidt zich zeker van de bestaande loterijen in Nederland doordat je kan kiezen naar welk goed doel het geld gaat. Lot of Happiness richt zich voornamelijk op goede doelen voor kinderen. Daarom luidt hun motto ook: het beste lot voor zieke kinderen. Maar ze richten zich niet alleen op doelen die zieke kinderen helpen, maar kinderen in het algemeen. In Nederland hebben kinderen het algemeen goed, maar voor de kinderen die het iets minder hebben zet deze loterij zich in. Lot of Happiness steunt goede doelen die gericht zijn op het geluk van kinderen. Deze loterij werkt samen met KiKa en Make-A-Wish. KiKa zet zich voornamelijk in voor kinderkanker. Make-A-Wish laat wensen van zieke kinderen uitkomen. 

Hoe werkt Lot of Happiness?

Om mee te doen aan Lot of Happiness koop je loten voor de loterij. Deze loten kosten €12,50 per stuk. Je lotnummer bestaat uit zes cijfers en twee letters. Deze cijfers en letters vormen samen een uniek lotnummer. Uit alle lotnummers wordt er een hoofdprijs getrokken. Je kunt meespelen tot je het abonnement opzegt. Bij het kopen van een lot bepaal je zelf voor welk goed doel je speelt, je kunt kiezen tussen KiKa, Make-a-wish en 450+ andere goede doelen. Er is elke maand een trekking en vier extra kwartaal trekkingen. De trekkingen zijn elke tweede maandag van de maand. Lot of Happiness belooft dat 50% van je inzet naar het goede doel gaat. Hoe groter het aantal deelnemers, hoe groter de prijs wordt maar de winkans blijft gelijk. De winkans van de loterij is 1 op 5 per lot.

Prijzen

Lot of Happiness heeft veel prijzen, de grote van de prijzen wordt steeds hoger wanneer er meer deelnemers aan mee doen. De winkans is en blijft altijd 1 op 5 per lot. Winnaars ontvangen altijd een mailtje met desbetreffende prijs en de prijs wordt automatisch naar je gestuurd. Na de trekkingsuitslag krijg je zo snel mogelijk je prijs. Lot of Happiness streeft er naar om alle cadeaus binnen drie weken na de trekking naar de winnaars op te sturen. Wanneer je geld hebt gewonnen, wordt er binnen twee weken na trekking het geld naar je bankrekening overgemaakt. 

Speel bewust 18+ | Dit artikel is in samenwerking geschreven met Lot of Happiness