Hippe kinderkleding is van alle tijden. Elk seizoen komt er weer nieuwe kinderkleding uit en een gedeelte daarvan wordt gezien als hippe kinderkleding. Iedereen heeft een stem in wat hip is, bijvoorbeeld ontwerpers, bladen, steden en ook jijzelf. Het begrip hippe kinderkleding is dus door iedereen in te vullen. In dit artikel wordt de hipste kinderkleding van het moment beschreven om jou, als moeder te helpen bij het opdoen van inspiratie.

Jongenskleding
Jongenskleding is er in allerlei soorten en maten. Of je nu veel buiten speelt of wat vaker binnen zit, voor elke jongen is een kledingstuk dat bij hem past. Met de hippe kinderkleding van het moment is er dan ook rekening gehouden met de verschillende activiteiten waar jongens zich mee bezig houden. De jongenskleding van het moment hebben een zachte kleur en de meeste t-shirts en truien zijn voorzien van nette en stoere prints. Veel van de broeken hebben een felle of zachte kleur en zijn er ook vormpjes verwerkt in het design.

Meisjeskleding
De hipste meisjeskleding van het moment is stoer en uitdagend. Maar nette meisjeskleding doet het momenteel ook erg goed bij zowel de meisjes als de ouders. De meeste t-shirts en truien zijn bedrukt met een stoere print, zoals de tijger- of leeuwenprint. De jurkjes en rokjes zijn iets netter en hebben een hele ‘classy’ uitstraling, wat goed past bij de dames van de toekomst. Ook zullen bepaalde vormpjes, zoals een hartje of een roos veelvuldig terug te zien zijn op de meest hippe meisjeskleding van het moment.