Ben jij een badpak of een bikini fan? Veel vrouwen met een grote cup denken dat een badpak niet genoeg steunt biedt, waardoor ze vaker voor de bikini kiezen. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn! In samenwerking met Annadiva hebben wij een blog geschreven omtrent een badpak grote cup.

Badpakken zijn ideaal om te dragen op een mooie zomerse dag. Badpakken beschermen namelijk je buik en rug tegen de zon én corrigeren een eventueel buikje. Ook heb je geen last van afzakkende broekjes. Badpakken hebben dus veel voordelen. Het blijkt echter dat vrouwen met een grote cup vaker kiezen voor een bikini. Wij hopen jullie in deze blog te kunnen overtuigen dat een badpak zeker voldoende steun kan bieden!

Merken voor met badpakken voor de grote cup

Tegenwoordig zijn er veel merken die speciaal badmode ontwerpen voor de grotere cup. Heb jij al eens gehoord van de badmode collectie van PrimaDonna? Prachtige badmode die zeer geschikt is voor de grotere cup. PrimaDonna brengt badmode uit tot en met cup I, grote kans dat er een geschikte maat voor jou bij zit dus! PrimaDonna is specialist in het ontwerpen van lingerie en badmode voor de grotere cup. Je hoeft je dus echt geen zorgen te maken om de steun en pasvorm, dat zit wel goed bij PrimaDonna (Swim)!

Een ander merk dat zich richt op de grotere cupmaten is Fantasie. Ook Fantasie heeft haar eigen badmode lijn. Fantasie brengt badpakken uit tot en met cup H. Deze badpakken hebben een fijne pasvorm en bovendien leuke printjes en kleuren. Ook Elomi heeft haar eigen badmode lijn. Elomi is ook gespecialiseerd in grote cupmaten. Elomi Swim heeft prachtige badpakken in de collectie. Van simpel en elegant zwart tot een prachtige dierenprintje. Voor iedereen is er wel een geschikt printje of kleurtje.

Daarnaast is er deze zomer een nieuw Nederlands badmode merk op de markt: Annadiva Swim. Annadiva Swim biedt badpakken en bikini’s aan van cup C tot en met cup G. De pasvorm is perfect en de printjes en kleuren zijn ook nog eens prachtig!

Een badpak is niet saai

Veel van bovengenoemde merken ontwerpen al jaren lingerie en badmode voor de grotere cup. Jouw borsten zullen dus zeker genoeg steun halen uit de badpakken. De badpakken zijn ook alles behalve saai. Je hebt de keuze uit verschillende badpakken waar je een prachtige decolleté van krijgt. Ook sexy cutouts op de heupen of tussen de borsten zijn geen uitzondering. Een badpak grote cup hoeft dus zeker niet saai te zijn!

Voor de grotere cup zijn er ook verschillende badpakken die corrigerend werken. Dit is ideaal wanneer je een eventueel buikje goed wil verbloemen. Een leuk printje of bijvoorbeeld een plooi op de buik kan een eventueel buikje verbloemen. Badpakken voor de grote cup hebben vaak extra stevigheid in het rugpand en in de schouderbandjes. Het kan dus zijn dat deze wat breder zijn dan bij een badpak voor de kleinere cup.

Verzorg jouw badpak goed

Badpakken voor de grotere cup zijn vaak niet heel goedkoop. Het is daarom van belang dat jij zorgvuldig met jouw badmode omgaat. Wij raden je aan je badpak te spoelen na het dragen. Hiermee spoel je het chloor of eventueel zout water van je badpak af. Hierdoor voorkom je verkleuring. Was badmode het liefst met de hand in lauw water, gebruik een fijn wasmiddel en laat tien minuutjes weken. Stop je badkleding bovendien nooit in de droger.

Vrouwen met een grote cup kunnen dus zeker een prachtig badpak dragen!