Het blijft altijd lastig om een keuze te maken uit kinder en babykleding. Voor baby’s moet de kleding goed en comfortabel zitten. Bij kinderen willen meisjes al snel mee beslissen in de keuze wat ze aantrekken en voor jongens moet het er natuurlijk wel een beetje stoer uitzien. Op dit moment ben je natuurlijk naar zomerkleding op zoek, leuke jurkjes voor meisjes en broeken met T-shirts voor jongens. Maar het blijkt moeilijker dan gedacht.

Nu hebben wij een leuk merk voor je dat helpt bij het kiezen van kleding. De zomer lijn is vrolijk en alle kledingstukken kunnen leuk gecombineerd worden met andere kledingstukken.

Het kinderkleding merk waar wij het over hebben is Quapi.

Quapi

Quapi heeft elk seizoen een leuke en uitgebreide collectie aan kleding. Voor zowel kinderen als baby’s is de kleding leuk.
Veel verschillende kleuren en combineren bij Quapi is absoluut geen probleem. Quapi gebruikt in de collecties altijd dezelfde kleuren. Dit maakt het heel erg makkelijk om te combineren.

Deze zomer heeft Quapi voor meisjes erg veel jurkjes in de collectie. Bij elk jurkje kan een bijpassende legging. Voor jongens zitten er stoere broeken en T-shirts in de collectie. Voor een groot overzicht van de collectie van Quapi kan je kijken op Tofje.nl

Tofje heeft een grote zomercollectie van Quapi. Voor zowel kinderen als baby’s. Neem gerust een kijkje!