Voor moeders is vrije tijd ontzettend belangrijk. Kinderen vragen veel energie van moeders. En dat is helemaal niet erg maar soms is het energiepijl eventjes op. Je moet de energie weer opbouwen. Dan bedenk dat je daar helemaal geen tijd voor hebt want je moet dat of dat nog doen voor je kinderen.
Uiteindelijk geniet je ontzettend van je kinderen maar verlangt ook weer eens naar een middagje waar je jezelf lekker in de watten kan laten leggen.
Wij hebben een aantal leuke vrije tijd activiteiten voor je op een rijtje gezet. Hopelijk stimuleert dit tot toch dat middagje vrij nemen!

De eerste activiteit is: leuke dingen doen met vriendinnen!
Nodig je beste vriendinnen uit. Vraag of ze gezellig langs komen en wat leuke/lekkere dingen meenemen. Ga gezellig met elkaar lunchen en klets ondertussen bij over wat er de laatste tijd allemaal gebeurd is in jullie leven. Vertel over leuke dingen in je leven en je kinderen, dan besef je weer dat je het eigenlijk helemaal niet erg vind om veel energie in ze te steken. En dat het ook helemaal niet gek is als je een keer toe bent aan vrije tijd!

Ga een weekendje weg!
Plan een weekendje in dat je naar een leuke stad gaat. Kies een stad waar je benieuwd naar bent en vraag iemand mee die je dierbaar is. Zorg dat je er met een positief gevoel heen gaat. Relax, geniet en zorg dat je lekker ontspant!

Shoppen!
Ga een middagje lekker shoppen. Verwen jezelf met nieuwe kleding. Je zal er weer nieuw en fris uitzien waardoor je automatisch jezelf weer meer zelfverzekerd gaat voelen. Koop natuurlijk wel alleen kleding en accessoires die je echt leuk vindt anders is het zonde.
Niet altijd alles hoeft nieuw gekocht te worden. Misschien zie je wel een hele leuke blouse wat ontzettend goed past bij dat leren jasje wat je eigenlijk nooit meer aanhebt maar wel nog leuk vindt.

Schoonheidsbehandeling en de sauna!
Neem een lekkere schoonheidsbehandeling. Maak een afspraak bij een goede schoonheidsspecialist en laat je behandelen. Ontspan, geniet en maak je hoofd leeg!
Ook is de sauna een goede manier om te ontspannen.

En als laatste, ga de frisse lucht in.
Maak een lekkere frisse wandeling door het bos of het strand. Laat de wind door je haren waaien en geniet van de frisse lucht.

Jullie zijn sterk moeders! Vertrouw op jezelf.